Bruclass Homepage... Job Vacancies/Wanted... Miscellaneous Items for Sale... Vehicle Classified Ads Auction... Properties for Sale/Rent... Bruclass
Interest Groups
Brunei Best Auction Site

Brunei Best Fishing Store..click here.
Go to
Interest Group
Main Page
Disclaimer: Bruclass.com or any of its associated companies would not be held responsible for the contents of this site. The contents are submitted "live" by users and therefore would not permit proper editing. bruclass.com reserve the rights to edit or remove ads.


INTEREST GROUP MESSAGE BOARD

Golf
New Topic
Submit Message Here

Go back to main page of
Golf
Title: PANTAI Mentiri Golf Club Date: 2009-07-24 GMT: 15:43:12
To: ahli 73
BREAKING NEWS.
Hj Idris kan kana sack oleh komiti atas arahan DM. Abarnya HI ani inda datang bkaraja. Tapi nya lipas lipas di jamban klab atu, ia kan kana buang ani bukan pasal atu. Lipas lipas ani sudah dapat menapsir bahawa sudah sampai masa nya DM jalankan stretegi terakhir nya.
Apa strategi nya ah?
Nah, macam ani.....,bila HI kana singkirkan nanti, baru tah di keluarkan nya segala rekod rekod cash flow (work order) dan pembayaran keraja yang nda di approve committee. Mimang nda ngam dan bila sekian jumlah duit keluar inda tantu kamana arahnya, nah sanang ia pointing his finger arah HI sebagai culprit mengambil duit atu. After all HI memang sudah ada previous case masa di RBA dulu (tapi nda ka mahkamah). Dengan fakta ani sanang tah DM membuat semua orang bapikir yang HI ani pacah amanah (CBT) lagi. Nda picaya liat saja dalam 2-3 hari ani.
If not why do you think he kept HI all this while in the Committee. Ia tah gunanya ni. Pandai kan? Jaidin will be next to be out. Bila sudah ia bajaya mengalih pikiran orang kapada dua karabau bodoh ani, nah pura2 tia fed up dan mengundur diri tia. Pada hal ia dalang nya. Sama saja caranya membunuh orang macam ia di MOC dulu.
Kalu HI mambaca comment ani nangis kali ia ah......, but he can still save himself by telling the truth what this evil man actually did in as the chairman.
From: Abdul Wahub.
  Reply to this Message!

Title: PANTAI Mentiri Golf Club Date: 2009-06-15 GMT: 00:25:57
To: Husin Tmpuya Sdgar Unta
Well you can say what you like,kami inda mau masuk campur, jangan kacau saja kami ani dan jangan keterlauan wang malai atu, wang yakub pun jaga jagai, sama jua sialnya tu. Baru tah kami nampak dan bayangkan semua yang jawatan kuasa sekarang ani, macam mana diorang atu mempermainkan kerajaan kebawah duli dengan perbuatan diorang atu.
From: ahli 73
  Reply to this Message!

Title: PANTAI Mentiri Golf Club Date: 2009-06-01 GMT: 12:37:48
To: Ah Yong
Lu tingok sikit masa lagi Chairman will resign. CITI BANK will sue kelab pasal hutang 4 ratus ribu. AND itu Pg Yusuf will loss his job, because he was directly involved in arranging the loan. Well lets see this in six months time.
kemarin ada kawan cakap dia ada beli tiga buah kereta baru. Mana dapat duit tidak tau lah, tapi si Kim pun ada dua buah kereta yang sama. (Mrec, hyundai 4wd dan VW tourq - for DM)Now you tengok dia punya mem jalan sana sini pakai itu kereta lah. Itu you punya duit Ah Yong.
Mana ACB, Polis dan President tidak tau pigi .mana
From: Husin Tmpuya Sdgar Unta
  Reply to this Message!

Title: PANTAI Mentiri Golf Club Date: 2009-05-13 GMT: 06:48:34
To: suleiman akhlaken
Yes, I agree with you on the lagelity of the last election of the Executive Members remained a big quastion mark:
1. One month prior to the AGM The CHAIRMAN issued a circular about the terms & conditions of nomination of the Executive Committee canditates.Amongst other conditions were:
a: The candidates have to be nominated and supported or seconded AND this has to be agreed / accepted by the candidates. On top of this normal practice the Chairman created a new conditions, that all candidates have to submit their CV, and reasons why they should want to become committee members AND NOT only that they have to state / promised what good they want to contribute to the club. The Chairman called it STATEMENT OF GOOD INTENTION. PLUS ALL THE CANDIDATES HAVE TO BE VATED BY POLICE OR KDN (BACKGROUND CHECK / SCREENING)

However during the AGM all the elected Executive Members were uncontested, nominited and supported by their own EC Member mostly by two persons (proposer and seconder)only. None of them indicated their individual so called STATEMENT OF GOOD INTENTION - PROMISED.

All these conditions created for one reason only to protect the so called committee forever present in the club, because NO single member would bother to send his CV or credintial to go through this hassle just to get nominated and eventually voted to become a Executive Committee Member.

The ROS should ask ON THE SPOT for all Executive Committee Members to produce their CV and their STATEMENT OF GOOD INTENTION PLUS RESULT OF THE BACKGROUND OR SECURITY CHECK CONDUCTED BY THE POLICE OR KDN ON INDIVIDUAL COMMITTEE MEMBERS.

But this is too late already, by the time ROS come to the club they have already prepared their CV and their STATEMENT OF GOOD INTENTION WHEN THEY READ THIS COMMENT.

HAVING SAID THAT DON'T BE SO FAST TO CELEBRATE YOUR VICTORY, YOUR CVs & YOUR STATEMENT OF GOOD INTENTIONS WERE NEVER MADE AVAILABLE TO THE MEMBERS DURING THE AGM. ALL MEMBERS PRESENT SHOULD BE ABLE TO TESTIFIED AND BECOME WITNESS.

CONCLUSION:
1. EXECUTIVE COMMITTEE WAS ILLEGAL & VOID - RESULT THE CLUB IS RUN BY ILLEGAL COMMITTE WHEN THEIR TERM EXPIRED LAST FEB.
2. THE CLUB SHOULD BE MANAGED BY YOUTH & SPORTS DEPARTMENT, SINCE THE LAND IS GEZZETTED (REGISTERED UNDER THE YOUTH & SPORTS)
3. THE CLUB RECEIVES ANNUAL ALLOCATION OF FUND OF ALMOST HALF A MILLION DOLLARS FROM MINISTRY OF FINANCE.

BASED ON THE ABOVE THIS CLUB IS GOVERNMENT OWNED UNLESS OTHERWISE PRIVATISE.
HAPPY READING
From:
  Reply to this Message!

Title: PANTAI Mentiri Golf Club Date: 2009-05-02 GMT: 06:00:15
To: Ah Yong
are u a member of the club? U should quit if I were u. Why? Here are the reasons why:- i) the club fund has been depleted completely by the chairman alone ii) a loan of 4 hundred thousand BND from Citi Bank will become a legal issue later on and the bank will ask the club for payment. YOU and the rest of the members will have to make that payment in the event the club cannot pay iii) on the moral side, you as pantai golfer will be branded as life time "pembuyuk" and where ever u play a tournament u will be suspected as pembuyuk. U know why?..because the club is headed by pembuyuks, especially no.1 (in the Committee) and the last reason, iv) the club is now an illegal club. The last AGM was NOT done in accordance with the Club's Constitution. The AGM was void, ROS should know that. So if u remained as a member, u can be prosecuted under the Societies Act Cap66, for being a member of illegal club just like members of Mabuhai Club at one time before. (Obviously, the runners of the club are more liable and they should be prosecuted first).
You know the no.1 always said this to members..."kalau aku lurus, ikut lah aku. kalau ku salah, luruskan lah aku. Kalau ku zalim, tinggalkan lah aku" But the trouble is, most members know he is salah and zalim, tapi nda ada yang berani bacakap and ndada yang yang mau resign. If I were still a member katahuan ia.
So Ah Yong, tell this to your chinese friends who are still members. Wake up.
From: suleiman akhlaken
  Reply to this Message!

Title: PANTAI Mentiri Golf Club Date: 2009-04-17 GMT: 11:07:32
To: Husin Tmpoya sdgar unta
We are aware of the bastards activities. Malai , if you want to take things personal,we will take these matter personal then.
Better be there when I want to meet up with you. Dont you F*%K#!G dare not turn up .You have done more then enough and you are not running away from this, I swear to god.
Today is your day. Lets see how many days can you last as a Pantai member.
Oh yes, send my personal regards to Yakub as well. He , I will deal with later.

To Husin Tmpoya, I will consider to meet up the names you have mentioned for personal account
on judging what a bastard he is.
Nada kan di takutkan ia atu.
For your info, 3 of the members who was band from Pantai should file legal action to the individual as this issue has got nothing to do with the court.
This matter should only be involving the ROS to asses the issue,and should be decided by ROS.
The court has got nothing to do with the 3 members. There had not been any crime committed on this 3.
If so PG YUSOF should be taken action as well for being a treasure for the previous committee as he should know that he shouldn't take the post due to the involvement with BAFA's downfall issue.
Another point is, why must PG YUSOF resign before the AGM. He could have just resign after AGM. After all, if anyone nominate him,he could just withdraw and just be and ordinary member.
Why was he SO pro active in the financial activity in the first place, then resigned just before the AGM ?
Don't mess around with people malai.
Mark my words.
You are nobody.
I am looking forward to see you malai, insyallah.
I wonder if you are going to be there when these 3 takes action against the people you ask band are sued in court on personal sue .?




From: Find out yourself bastard
  Reply to this Message!

Title: PANTAI Mentiri Golf Club Date: 2009-04-14 GMT: 07:49:17
To: Malai sama comite tidak betul
Apa lagi kurek sana sini lagi. Tidak habis kurik dari dulu sudah, pasal apa lagi ini macam ? Lu cakap jahat pasal orang sama bangsa sama lu kasi habis duit. Lu lagi bikin habis duit. Lu betul hati busuk, China cakap, lampa sama lu sama lu punya kaki. Melayu orang tidak betul. Bikin satu lagi AGM loh, apa pasal pilih itu hari china ada sembayang kubur punya. Kami member juga ma ! Kenapa tidak bikin AGM masa Hari Raya ? Semua melayu pun tada ma ! Lu sama lu pun kaki bangsa bohong kulang ajar. Lu jaga , itu pantai golf club saja ma, lu jangan gaya lu orang besar. Lua itu club lu orang kici juga bah. Jaga ah. Lu ingat lu saja berani ! Wa pun belum takut sama lu ma. Jaga malai. Kalau melay tidak suka lu, lu jangan piker cina ,india mau baik sama lu.
From: Ah Yong
  Reply to this Message!

Title: PANTAI Mentiri Golf Club Date: 2009-04-14 GMT: 07:42:01
To: ahli pantai
Knapa skarang bisisng sal tingkah laku chairman dan v chairman ani? Nda tau akal diorang kan? Dua ekong ani tah rasuah basar waktu dalam kerajaan dulu.

President tau....tapi malas tia ingau. Ia takut DM.

Tapi napa sikit saja orang basuara masa AGM? Nada bigi palir kah? Smua takut bila chairman nyaring suara. Paloi paloi!

Minit nda basain pun nda mau diobjek. Napa? Patutnya dikuyak minit atu dapan bigi mata nya. Chariman atu pnipu bah tu. Dibuat nya lagi dalam bulletin yang kamu setuju...abis abis...mati kamu ditipunya bulat2.

Kamu tau historynya kah chairman ani? Kalau mau tau tanya orang2 ani:
Pg Rakawi, Pehin Jek, Pg Hj Khalid, Datu Lim, Sh Abas, Datu Daniel, Hj Dullah (bakas laki bini nya masa ani), Lord Joe, Pehin Goh, Datu Hj Ismail...dan smua bakas pegawai tinggi kerajaan. Kalu biskita tanya senyum bisdia tu. Paham tah kita artiny tu.

Patutnya biskita selidiki dulu siapa DM ani sebelum memilih kedia.
From: Husin Tmpoya sdgar unta
  Reply to this Message!

Title: PANTAI Mentiri Golf Club Date: 2009-04-14 GMT: 07:39:24
To: ahli pantai
Knapa skarang bisisng sal tingkah laku chairman dan v chairman ani? Nda tau akal diorang kan? Dua ekong ani tah rasuah basar waktu dalam kerajaan dulu.

President tau....tapi malas tia ingau. Ia takut DM.

Tapi napa sikit saja orang basuara masa AGM? Nada bigi palir kah? Smua takut bila chairman nyaring suara. Paloi paloi!

Minit nda basain pun nda mau diobjek. Napa? Patutnya dikuyak minit atu dapan bigi mata nya. Chariman atu pnipu bah tu. Dibuat nya lagi dalam bulletin yang kamu setuju...abis abis...mati kamu ditipunya bulat2.

Kamu tau historynya kah chairman ani? Kalau mau tau tanya orang2 ani:
Pg Rakawi, Pehin Jek, Pg Hj Khalid, Datu Lim, Sh Abas, Datu Daniel, Hj Dullah (bakas laki bini nya masa ani), Lord Joe, Pehin Goh, Datu Hj Ismail...dan smua bakas pegawai tinggi kerajaan. Kalu biskita tanya senyum bisdia tu. Paham tah kita artiny tu.

Patutnya biskita selidiki dulu siapa DM ani sebelum memilih kedia.
From: Husin Tmpoya sdgar unta
  Reply to this Message!

Title: PANTAI Mentiri Golf Club Date: 2009-04-11 GMT: 08:11:56
To: Jawatan Kuasa Haram
Saitan mana yang keluarkan hadis dalam perbincangan tahunan Pantai untuk kepentingan dia itu ? Sungguh biadap untuk mengunakan ugama untuk menyembunyikan kegiatan dia dengan hak ahli untuk kepentinggan dia

Bagitau Saitan dan iblis iblisnya itu untuk membaca khutbah Jummat 10hb April 2009.Baca dan fahamkan pengertian khutbah itu. Semoga sumpah iklas ahli ahli pantai yang berkaum Islam,Kristian,Budda,Hindu ke Saitan dan iblis iblis sebagai jawatan kuasa haram yang kunun mulia ini di ampunkan,dan semoga Si Saitan dan iblis iblis dijadikan manusia yang berguna daripada penguna.

Ini baru hadis .
From: Makhluk Tuhan
  Reply to this Message!

Title: PANTAI Mentiri Golf Club Date: 2009-04-06 GMT: 07:30:34
To: DO Brunei Muara
ketua kampong, kita pun kan ikut ikutan dengan kepenting golf klub ani? pasal apa ? Sejak bila ? Awak pun kan diulun oleh si malai atu kan sokong perbuatanya selama lama ani? Jangan ikut ikutan, terkandong karang ? Kenapa ketua kampung ? Kenapa inda di panggil Pehin Dollah ? Balum jua mentiri atu mati kan inda di lagau ? Amaran ........

Committee haram, nada ahli pantai melantik jawatan kuasa ani, antara diorang saja yang melantik jawatan ani dengan panduan awang yaakub dan malai ! Apa yang di tulis di buletine atu lapuran palsu !

Ahli ani balum bodoh, jangan kamu fikir kamu dapat buat sesuka hati dengan hak hak ahli !
From: ahli pantai
  Reply to this Message!

Title: PANTAI Mentiri Golf Club Date: 2009-04-03 GMT: 14:41:08
To: lima ringgau
AGM sdah slasai, Malai maseh jua chairman. Mau cakap apa lagi? Yang datang smua orangnya.....Members lain mana? Tidor menakul bini. Sudah lah, tunggu saja perintah mahkamah untuk meminta smua ahli membayar hutang kelab. Baru biskita tau. Komiti ambil duit dalam bank biskita bayar. Buduh tu.

Mau lagikah orang ani jadi Chairman?. Inda biskita picaya ia ani gila kah?. Tamakan taie palat kali biskita ani. Buat tia petition letter ke President atau Pesuruhjaya Polis. Atau repot ia ke ACB. Selamatkan Kelab.
From: Husin Tampuya
  Reply to this Message!

Title: PANTAI Mentiri Golf Club Date: 2009-03-26 GMT: 16:02:25
To: sin waw lam ya mim nun
kalau org kan mevote lagi ci malai ani...mcm dang salai ni ni...buduuu....tu..!ada kamu di suruh nya bayar sekali main $ 50....baru ada klass..
From: lima ringgau
  Reply to this Message!

Title: PANTAI Mentiri Golf Club Date: 2009-03-26 GMT: 15:56:59
To: Tuk Khadi
malai oi malai...kau main free kami kau suruh bayar...adil mcm abg abdul wahub...sie ku tahan becement kan kita...apooo...
From: lima ringau
  Reply to this Message!

Title: PANTAI Mentiri Golf Club Date: 2009-03-20 GMT: 02:23:17
To: Tuk Khadi
Nanti on the 29th March, jangan lupa bawa ahli2 tok kadi sepejabat, yang jadi ahli PMGC, supaya dapat lawan rancangan komiti untuk membolot kuasa bagi tahun 2009-2011. Harap2 President, pegawai polis bahagian ROS dan orang2 basar ahli klab akan datang untuk meliat sendiri telatah penipu licin ini beraksi.
Hinga ari ani, no documents for the AGM have been sent to members. Memang penipu ani yang melarang tu kerana ia takut orang prepare pertanyaan2 specialy mengenai Club Account dan Auditor's Report. Otak penipu memang ani ditakuti nya sabab atu tah ia mati2 inda ikut peraturan Perlembagaan klab.
Pengurusi pun barangkali sudah di kelintongnya macam ia buat waktu dalam MOC dulu. Banyak cerita2 interesting ni pasal ia ani masa jadi SUT. Pasal atu kana turun pangkat dan kana taruh di Perkhidmatan Awam. Di sana pun sakit kepala orang memikirkan projek2 nya yang inda basangkut paut dangan fungsi SPA, ia mana ikut FR (financial regulations).
Ia tah orang yang ada wibawa ni? Selama ani members pun sudah meliat caranya. Ia tah Tok kadi pandai tah kita bacakap karang masa AGM. Kita orang balurus kalau members sudah dangar baru diorang sadar.
Mana PGA Man?
From: sin waw lam ya mim nun
  Reply to this Message!

Title: AGM Date: 2009-03-11 GMT: 17:22:58
To: PGA Man
Lupa taroh nama msge tadi, name Suleiman Akhlaken.
From:
  Reply to this Message!

Title: AGM Date: 2009-03-11 GMT: 17:20:49
To: PGA MAN
kalau ikut Pelambagaan klab, inda pulang salah mengadakan AGM hujung bulan ani. Sebab klaus 35(a)ada mengatakan "as soon as possible after the end of the club's financial year which shall be 31st December...but not later than three months thereafter". So what the committee does is within the meaning of thia clause.
Counting in days from 1st January to 29th March, there are 87 days all together. Yes, the committee served the club for almost 1/4 of a year as "extra" time. Is this committee so dedicated? Well, some of you may obviously say yes, but to some who think like me, it is not a dedication. It is a "last fling" of their chance to deplete the fund further. Why and how they can do that?
Simple. Issue more work order within this 87 days (to usual kaki) and get the "kick back". All these activities will not be mentioned in this AGM audit report, as they occoured after the financial year had already ended (on 31st December, and these can only appear in 2009 end of the year audit report).
Waaaa, I tell you, this committee is really a bunch of smooth crooks.mempunyai otak penipu, pembelit, pemutar, penyangak. Macam Putar Alam Shah dalam cerita Sabarudfin Tukang Kasut. I wonder who is their master mind ,he must be from Harvard. To potray that he is honest he named previous chairmen as the culprits for depleting the club's fund- all ex-chairmen except Pg Datu Mustapha. Is it not a case the kettle is calling the pot black?
Bakudi kudi sudah duit klab dibagi bagi nya all in the principle of his words "ampit mengampiti". Really this man is totally immersed in his own interests. PGA man you need to do something man.
From:
  Reply to this Message!

Title: AGM Date: 2009-03-10 GMT: 23:32:14
To:
The AGM is on 29 March. Make sure you all go vote the lousy committee OUT!
From: PGA MAN
  Reply to this Message!

Title: PANTAI Mentiri Golf Club Date: 2009-03-07 GMT: 03:20:19
To: Tuk Khadi
You sound like the man for the job. Go for the president post! I will vote for you. We want the current committee O.U.T...OUT!!!
From: PGA MAN
  Reply to this Message!

Title: PANTAI Mentiri Golf Club Date: 2009-03-06 GMT: 10:34:50
To: Donkey. Malai
Sentence error yoh. You and your committee better step down before we force YOU out ........... Atu patutnya yang kan di tulis tadi.
From: Tuk Khadi
  Reply to this Message!

Title: PANTAI Mentiri Golf Club Date: 2009-03-06 GMT: 10:31:07
To: Donkey. Malai
You as a donkey dont fool the tigers and the lions. You and your monkeys are not going to be the 2009 to 2011 committee. Mark my word. Kau tau nada orang mau kamu di sana lagi ,iatah kau buat peraturun sesuka hati supaya nada orang boleh menganti kamu. Peraturan ninimu ,kalau nya seruji. You and your committee should get out from there before we are force out. You have not power, NO POWER AT ALL.
From: tuk khadi
  Reply to this Message!

Title: PANTAi Mentiri Golf Club Date: 2009-03-06 GMT: 03:48:06
To: PGA Man
Ok lets talk about this pre AGM report.

You are right it is a propaganda and it really insults members intelligence. How can the committee be allowed to screen the candidates who wish to stand in the election (AGM).This is beyond their power and if members agreed to this, it is amounting to endorsing their wish to have outright controll of the club. They want to take away members voice and voting freedom in the election. Is this the "true spirit and intent" of the club's constitution (borrowing the fevourite words of the Chairman)

Kalau members bodoh memang abis dibungkus oleh diorang bulat bulat. Ada maana tu....pre AGM report atu...jaga. Ini semua adalah plan DM untuk membolot usin klab sampai abis. Kalau sudah memang duitnya sudah abis, then he needs the next two years to do the covering up.

What improvement do you see on the course? ada kan as what he claim in the report?. Aya..come on lah committee, the most important thing you all must do is to show the club's spending and finance report. Berapa you all spend in buying the china buggies and berapa untung and rugi club dalam pekara ani. Abar nya membali hyundai dan mercedez baru dayang2(bini)bisdia lapas atu. Patut jua hj Hamdani baranti jadi komiti. Well,not surprising that the thing happened. Give work order to the one who can give "side kick", no need tender process "the way it used to be" semasa dalam kerajaan dulu.

My good friend Hj Majid dulu sudah bagi tau semua pekara ani tapi nda orang picaya. Orang cakap ia atu pamaok ndada berakhlak. Ya, tapi ia labih sincere dari orang tungang langak smbyang, cuba liat ada ia pernah inaya orang?. Pernah kita dangar ia mmbuyuk main golf? Macam orang atu,masa pantai open score nya pun nda batulis. Si Jamal yang manulis card bis diorang di klab house. Tau tau manang nett champion dan yang saorang atu senior champion. Apa tu? Mulia tia karang akhlak orang nda minum ah,barang camatu pun kan buyuk, apa tah lagi anu basar.Yang banarnya Si Wan Man patut manang, tapi kana larang dan captain disuruh bajahat menyampaikan arah si Wan "tahun dapan baru ia boleh manang".

Ok lah PGA Man atu saja. Apa boleh buat you pun nda jua dapat contest AGM ani pasal bukan "pilihan" komiti. See you in Eastwood club hause this week end with Hj Majid... minum kitani sampai maok.
From:
  Reply to this Message!

Title: PANTAi Mentiri Golf Club Date: 2009-02-25 GMT: 07:44:23
To:
I just read the Pre-AGM report. What in the world is a Pre-AGM report? More like propaganda.
In that report the Chairman stated that the committee took over an organization that had poor business practice, lacked finance management, had weak adminstrative structure and undisciplined maintenance programme.

I am puzzled. How come if this current committee is so good then

1. Buggy is a failure. Not contributing to the financial health of the club. Half the buggies are out of order.
2. Where is the audited financial statements? Shouldn't that be published before the AGM?
From: PGA Man
  Reply to this Message!

Title: PANTAi Mentiri Golf Club Date: 2009-02-12 GMT: 04:21:30
To: Adil laila bahagia
siapa kita ani kan, inda kita tau lagi. Si malai ani mana sadarkan ke melayuan lagi kalau dan di bandingkan duit. Ia dan ahlinya patut di ambil tindakan. Kalau adi sultan boleh di bawa ke adilan, malai dan kaki tangannya patut di ambil tindakan jua. Sebangsa tekarang, bangsat masyarat ada. Singkir malai, baru PMGC balik keasal.
From: pemerati pantai
  Reply to this Message!

Title: PANTAi Mentiri Golf Club Date: 2009-02-10 GMT: 10:18:14
To: Whome it may concern
Jika betul ada perkara yang salah laku, suroh semua ahli menanda tangani satu surat tak percaya kapada AJK dan hendaklah sertakan sebab-sebab nya (jika ada atau betul)perkara salah laku atau buat itu. Saya percaya perkara ini akan dibincNGKn secara perundingan. Itu lebih baik daripada kita mencunting bangsa sendiri. Kalau bukan kita sendiri siapa lagi yang percayakan bangsa melayu. Adil tetap adil yang bersalah tetap diadili.
kan ada jabatan anti rasuah gunakan jabatan itu bagii membatulkan keselahan sasaorang, tidak kira apa galaran nya dan siapa dia.
From: Adil laila bahagia
  Reply to this Message!

Title: PANTAi Mentiri Golf Club Date: 2009-02-02 GMT: 02:48:28
To:
Malai, kau mengularkan banyak usin dari pantai , kunun kan membaiki padang gof supaya ahli boleh menikmati perubahan condisi padang gof dari licak. Sama juanya , duit keluar tapi nada bezanya. Katakan arah ahli ahli, comite dulu dulu habiskan duit ! Kau yang habiskan duit ahli. Padantah dulu dulunya nada comite kan mengusai padang, pasal nada perubahan padang kalau di buat macam mana kau niatkan. TAPI duit habis kau pakai ! Jangan kau salah orang lain wang. Kau gunakan nama ornag lain untuk mengambil kesempatan sekarang untuk mengeluarkan duit ahli untuk kesenangan kamu. Tuhan atu adil, tuhan menujukan penyelewengan mu arah kami semua. Ada masa untuk kurik sini, kurik sana. Memaksa , memastikan ahli bayar levy,buat lungkang kiri kanan, tapi balum teraturkan comite mu yang kau pilih untuk AGM. Kamu tetap kamu, manusia yang membodohkan masyarakat. Orang bodah saja kerja sama kamu itu. Tau tah sudah kami siapa yang bodoh selama lama ini.
From: Hamba Allah Yang Nampak
  Reply to this Message!

Title: PANTAi Mentiri Golf Club Date: 2009-01-28 GMT: 12:29:16
To: Pentabiran Haram
BERAPA HARI BULAN AGM DI PMGC ANI. JANGAN TANGGUH. PATUT DI BULAN 2 ( FEBRUARY ) ANI !
From:
  Reply to this Message!

Title: PANTAi Mentiri Golf Club Date: 2009-01-24 GMT: 16:12:10
To: PGA Man
Ada eh, arah acoun comite lah bah
From:
  Reply to this Message!

Title: PANTAi Mentiri Golf Club Date: 2009-01-06 GMT: 04:33:51
To:
Is it true that the club treasury is kosong?
From: PGA Man
  Reply to this Message!

Title: PANTAi Mentiri Golf Club Date: 2008-12-30 GMT: 04:50:38
To:
Apa??? kan dipanjangkan lagi 2 term?? hahahaha.....Napa inda for life? hahaha.... Konon government punya investment PMGC atu, tapi system nya, system c Malai... Kalau putih katanya putiiih tah tu, kalau hitam, hitaaam tah tu. Committee members udah buta sama kenyang udah jua. Patut tah inda ada manager, supaya senang ia manage semua. Adakah Chairman membuat kerja Manager. (Smell something fishy). Sakit perut ku eh.. hahaha....Must be joke of the year. 2 term lagi?? hahaha....
From:
  Reply to this Message!

Title: PANTAi Mentiri Golf Club Date: 2008-12-26 GMT: 02:19:20
To: Orang yang terakhir antar come
Jangan tah cakap you members pilih committee ani. Haram balum kan saya pilih awang malai. apa lagi yang lain yang ia pilih sesuka hatinya. Orang lama dalam committee ani pun buat bodoh saja kan main free saja dari dulu ,inda jua mau luruskanapa yang salah. Nampak perangai masing masing. Tapi terus terang, manusia yang kamu maksudkan buat kesilapan ani banarkan, atu awak saja yang di bodoh kan. Se iklas hati balum kan saya pilih committee ani. Jadi jangan awak katakan kami yang pilih. Panggil Hj Majid,Alex,Francis balik masa AGM, soal diorang balik, apa sebabnya awang malai halau diorang keluar dari ahli pantai. Yang ani nyanta adalah orang yang kami elect, pabaik di check file file dalam opis atu. awang malai tau tu. Ia one man show bah. Jangan cakap kalau inda tau, faham. Antah antah kita cover diorang ani. may be you are one of them kan.
From: kawan yang kau maki
  Reply to this Message!

Title: PANTAi Mentiri Golf Club Date: 2008-12-23 GMT: 02:27:24
To: kawan yang kau maki
Amba inda sided siapa2 cuma membuat comments saja..Present committee was elected by you and support by members..Kalo ngaya seorang dua inda suka committee that mean irri hati tu..Pasal the present committee nampak jua yang bisdia buat kerja..setiap manusia inda semua perfect lah..ada jua kurang nya cuma yang perfect Allah SWT..FYI the levy, monthly sub and buggy fees yang amba dengar was approved by the committee and resolved quorum to decided sudah tu...Pasal kerita baru Chairman atu inda tah amba dapat buat comments biar yang d atas yang tahu..jangan tuduh2 ba dosa tu.. Cuba rasa kalo kita dalam committee atu kena ucap2 kan marah jua kita kali ah..Ia tah orang2 kitani ani banyak sangka buruk arah orang lain macam mana kan maju..patut kita buat comment yang membina..baru nama nya kerja sama..kan baik mum faham bisai..Amba suggest kalo semua members bersetuju biar tah committee ani di panjangkan kalo boleh 2 term lagi baru nampak jua perubahaan PMGC..jangan marah...bah atu saja..
From:
  Reply to this Message!

Title: PANTAi Mentiri Golf Club Date: 2008-12-22 GMT: 01:45:17
To: kawan yang kau maki
What is the next election? Any idea who is standing for election?

I would like to express my dissatisfaction by voting the opposition.

From: PGA Man
  Reply to this Message!

Title: PANTAi Mentiri Golf Club Date: 2008-12-20 GMT: 02:30:35
To: Committee
If the attitude of the committee remain being bossy to members,by now you should know the mistake you all did by choosing this people.

Most of them shouldn't even be in that position. They don't do there duty to the members, one or two of them have been there for years and don't pay monthly, levy,buggy fee etc and yet don't do there duty for the member.

Fee ride for them, and with this chairman, all of them are his puppies to allow him to do what ever he wants.

To any one of the committee who think they know that much in PMGC. Where does it say, anything done is in the "power" of the chairman ?

All of you are bunch of idiots thinking members are scared of you. WITHIN THE POWER, your power is to serve the members. Not do as you all like.

One Dato likes power, another Dato likes it free, the rest don't want to pay monthly sub , levy, buggy fee, so they all have to say yes to the Dato.

So who pays for their overhead, Members !

This is not a good committee then. We have to find the correct people to be in the committee.

This is a lesson for all of you, just because they talk sweet to us in front doesn't mean they nice fellow golfers. Don't get carried away.

Nampak sudah kan orang belurus sama yang inda. Bezakan tia. You know whats best.

FYI, Awang chairman, jangan bawa ugama pasal besabar untuk kejayan selogan mu atu. Kau patut di islamkan bukanya members.

You got a new car....... Pantai punya kah, Diut pantai kah, sejak dato, dato ,jadi kepala, changeh kereta masing masing. Baik ampit ampiti the anak buah di committee atu, muninda , pecah rasia.
From: kawan yang kau maki
  Reply to this Message!

Title: PANTAi Mentiri Golf Club Date: 2008-12-19 GMT: 17:22:59
To: Who ever is concern
Why is the golf club so dead ? I am assuming the committee is not making members happy to support the club.
From: Reciprocal
  Reply to this Message!

    This is Page 1... Go to Page :
1.