Bruclass Homepage... Job Vacancies/Wanted... Miscellaneous Items for Sale... Vehicle Classified Ads Auction... Properties for Sale/Rent... Bruclass
Interest Groups
Brunei Best Auction Site

Brunei Best Fishing Store..click here.
Go to
Interest Group
Main Page
Disclaimer: Bruclass.com or any of its associated companies would not be held responsible for the contents of this site. The contents are submitted "live" by users and therefore would not permit proper editing. bruclass.com reserve the rights to edit or remove ads.


INTEREST GROUP MESSAGE BOARD

Golf
New Topic
Submit Message Here

Go back to main page of
Golf
Title: Seruji kalah Date: 2007-09-07 GMT: 01:59:03
To: tok guru
amba ani sekadar buat komen saja jgn marah..biar tah ia bukan lapar dan bukan jua duit kitani di pakai nya. atu adat be main ada kalah dan ada menang nya amba suggest jumpa arah nya. cuba tok guru ditmpt nya apa rasa kita kena ucap2 kan marah jua kita kali ye....wassalam
From:
  Reply to this Message!

Title: Seruji kalah Date: 2007-09-03 GMT: 12:42:02
To: observer
Kalah lagi di Hj Daud ji. Lapar banar jua kita. Tukarlah dengan tuyul modern. Mau kali tu wang.
From: tok guru
  Reply to this Message!

Title: Seruji kalah Date: 2007-08-29 GMT: 00:15:18
To: Dini
sekadar jua banar eh..namanya adat betanding..ada kalah, ada manang..rasa jua bah ah kita atu kan memburukan orang, ada personal grudges kali kita ani.hehe, pasal inda tepilih seagames kali ni, ia tah marah marah ani.lol typical of unprofesional sportsman
From: observer
  Reply to this Message!

Title: Seruji kalah Date: 2007-08-26 GMT: 12:33:50
To: BDGA
Seruji inda lagi pemain no 1. Perlawan di RBGCC hari ani pun kalah dari orang yang jarang ikut perlawanan. Fikirkan tah dulu kalau kan mewakilkan negara.
From: Dini
  Reply to this Message!

Title: Seruji kalah Date: 2007-08-23 GMT: 03:58:23
To: Mcm sitai
Wang tuan amba ani bukan barau cuma buat komen saja. Kenapa pulang amba suruh nasihat mana dapat di nasihat sedang kan usin nya pakai nya membayar mana2 tournament bukan usin amba. Kalo kita kan nasihat kita tah dulu. Okay Jangan Marah..wassalam
From:
  Reply to this Message!

Title: Seruji kalah Date: 2007-08-20 GMT: 14:47:41
To: awang amba
kau ani barua seruji kali kan menasiatkan orang ? Sukahati orang kan mengatakan pasalnya. Daripada biskita nasihatkan kami, Hamba menasihatkan awang amba nasihatkan seruji tah. Baru adil.
From: Mcm sitai
  Reply to this Message!

Title: Seruji kalah Date: 2007-08-20 GMT: 07:39:57
To: woody RBA
amba ani inda sebelah siapa2 cuma buat komen saja.. Seruji kalah atu adat bamain even tiger wood pun ada jua kalah nya. Ada pernah kita melawan c seruji kah? kalo belum lawan tah ia siapa menang bru tau ia kuat dan pandai atau inda. Setau amba bukan ia takut ikut DST atu cuma haribulan nya sama main di panaga jua. Amba nasihat jumpa arah nya kalo inda puas hati and amba dengar c seruji jua menang di Pantai 61st HM Birthday Golf inda jua orang dapt kalahkan. Kitani harus support bukan kitani ucap ucapkan berdosa tu..amba ani sekadar mengingati saja..jgn marah wassalam
From:
  Reply to this Message!

Title: Seruji kalah Date: 2007-08-13 GMT: 08:34:23
To: all
Kenapatah seruji kalah. Atu baru lawan kelana orang miri pun kalah, apatahlagi ASEAN. Memberi malu. Dua tahun dah kalah arah si kelana. Baik tah pencen. Alum handal tu. Bari tah can orang muda. Tua sudah kau atu. Tumpukan arah keraja saja, ani malar kan main golf. DST atu takut ikut. Takut kalah.
From: woody RBA
  Reply to this Message!

    This is Page 1... Go to Page :
1.