Bruclass Homepage... Job Vacancies/Wanted... Miscellaneous Items for Sale... Vehicle Classified Ads Auction... Properties for Sale/Rent... Bruclass
Interest Groups
Brunei Best Auction Site

Brunei Best Fishing Store..click here.
Go to
Interest Group
Main Page
Disclaimer: Bruclass.com or any of its associated companies would not be held responsible for the contents of this site. The contents are submitted "live" by users and therefore would not permit proper editing. bruclass.com reserve the rights to edit or remove ads.


INTEREST GROUP MESSAGE BOARD

Golf
New Topic
Submit Message Here

Go back to main page of
Golf
Title: XX Unprofessional sportsman Date: 2008-01-15 GMT: 00:41:09
To:
Kitani inda support mana-man bah..cuma heran mesti ada sebab tia bikin gitu. Then if you say Fabian is not the right job..then you who do you think should train the team then? I not saying I'm supporting Fabian! Don't get me wrong, but I will support the right man for the right job! Why not you suggest someone for crying out loud!
From: undertaker
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-11-16 GMT: 05:09:33
To:
Anggas? Pro? you must be kidding... what does he knows? in the firt place he was there now because of Fabian who helped him and Pehin A. And he become PR because of who? He cant stand on his own feet. And you trust him. wat's happening to you all people.. Wake up!!
From:
  Reply to this Message!

Title: X Unprofessional sportsman Date: 2007-11-04 GMT: 02:46:04
To:
Speaking of which..not only Fabian or Anggas nor Roger only..what happen to the last previous teaching pro before and after them? don't tell me that "dia pilih kaseh bah"? You know what? Maybe he should consider Pengiran Hasanal to teach him play golf instead klu our government want to save money bah? Don't you agree?
From: undertaker
  Reply to this Message!

Title: XX Unprofessional sportsman Date: 2007-11-04 GMT: 02:45:29
To:
Speaking of which..not only Fabian or Anggas nor Roger only..what happen to the last previous teaching pro before and after them? don't tell me that "dia pilih kaseh bah"? You know what? Maybe he should consider Pengiran Hasanal to teach him play golf instead klu our government want to save money bah? Don't you agree?
From: undertaker
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-10-23 GMT: 04:03:59
To:
Well done old boy for winning the KGM 2007. Keep it up. But im sorry lah, why you are still unprofessional i this game is beause you dont support your own country to be a good player as you. I wonder who ask Febian to come back to Brunei? Is it you. Why not Roger?. Between this 2 teaching pro, Roger has produce local pro's from manila. How about Febian?
Now this is was you say, a waist of money paying a pro when he has not profile. Why not Anggas for a change. He has already been here as a pro. Dont waist Government Budget ok.
Besides that congrats.
From:
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-27 GMT: 02:33:42
To: YTW
Dear my Fren YTW just to recall what I say u sendiri write in to JBS or BGDA or Jumpa personnally then u know the correct answer why they put in seruji in the selection SEA games ok lah I only few comment
From:
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-26 GMT: 10:25:39
To:
hello my fren, FYI, what people say here not talk behind alredy oh, internatonal gossip. 1 or 2 story mabe not real. But other comen canot be bluf story ma. no 1 condem him. He condem himself ma. shumaker can give to new race driver for ferari. Why he cannot tell JBS or BDGA he is to old to play for seagame ma. Ayoh, you also same thinking like dis kah. Itu pasal Brunei never improve. Mau tunggu orang lama mati baru orang baru boleh contribute kah. Tiadak boleh sama sama fikir kah. wa lau we. chalat!
From: YTW
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-26 GMT: 03:22:47
To: Dato K
M not sided seruji only observer saja FYI the selection done by JBS if you think yr kid pakai kenapa tidak boleh lawan seruji lets him so far no body can lawan him we Bruneian should give them support dont talk behind if you still not agreed to what I say write in to JBS or BDGA or see them personelly you will know the correct answer okay
From:
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-20 GMT: 05:15:57
To: BDGA
Why is seruji the key person on the selection. What happened to the secretary, other committe. This is worst as Pehin Ariffin during thos days. Seems that our kids will never get the attention if this assholes are still around.Yakub, get out from there, dont show to people that you are there for golf. You are there for the $ & cents of BDGA.
From: Dato K
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-14 GMT: 12:37:04
To: cikgu tini
would it be nice if BDGA do things professionaly ? The president himself dont even know how to do the job. All he thinks is making use of his post to use the members money ! Why he dont ask any advise from the V.President on the selection programme ? Why seruji ? What has seruji contributed for BDGA for him to have the say on this selection ? President are being buyers to him? Who else is the committe of BDGA ? Dont tell me its a one mans say ? THAT IS WRONG !
From: BDGA member
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-13 GMT: 06:26:03
To: awang seruji
your are such a looser
From: mr budiman
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-13 GMT: 01:12:17
To: local golfer
hope he reads it.
From:
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-12 GMT: 19:21:38
To: Golf nuts
seruji is only a committe in BDGA, nothing close to be a manager to manage any of this golf programme for the nations golf team. everyone should understand that he wants the benefit for himself.If he insists of being selfish, he should stand down on is imegration post and be a permenant playing golfer under the sports ministry. That is of cos ,if he is really into golf. he is the kind of preson who thinks for himself. this atitude doesnt indicate of a sportsman at all. As a spotsman, we should find anyone who has the ability to bring up the nations image to a internatioal standard in the sports world. He has been there for years representing Brunei, yet nothing has been proven. Misbun Sydik was a figure during those days for Malaysia. Do you see him participating today ? I dont see that, today new players are trained to take over him, he never go to the extreme of being selfish. Thats how professional he is as a badminton national player. Why seruji dont see that. If the Ministry of Sports still excepts his participation on any events like this, then the officer incharge of the golf unit should be sacked by the President of the Sports Council in Brunei. SERUJI ,you are a good player, but never good enuf to give a good name for the country. Try again, do more pratice then being a useless captian in PMGC as a good committe, then just taking a closer parking space at the golf club.I feel so sorry for Brunei Sports Council for his behaviour.
From: local golfer
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-12 GMT: 12:32:48
To: Ytnyz
Stupid man
From: golf hustler
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-12 GMT: 07:54:39
To: golf hustler

From:
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-12 GMT: 06:11:00
To: Ytnyz
Eh paloi. penapsuan mu ani macam seruji saja.... sampai website chapi chapi pulang kau antar !
From: golf hustler
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-12 GMT: 02:00:04
To: fellow golfers
please click golf under TITLE to know more on golf critic or coments
From: golf hustler
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-12 GMT: 02:00:02
To: fellow golfers
please click golf under TITLE to know more on golf critic or coments
From: golf hustler
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-11 GMT: 17:56:04
To: Golf nuts
to all the real golfers, Ada orang pandai pandai switch this golf forum to a website that covers all the comments about seruji.so I strongly advice fellow golfs to monitor or click on to "GOLF for any new critics about the "so called..... no one uncle tak tau sadarkan diri golfer"
From: golf hustler
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-11 GMT: 14:56:29
To: Golf nuts
I tooootally agree
From:
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-11 GMT: 10:40:36
To: Ibrahim Jujur
Excuse me Ibrahim,i agree all of you say.But si Perancis atu mana ada lagi BDGA.I think ia piss off with the golf people now and i know he resign from all golf activity now.

Seruji yang in charge la!

Perancis one of the fair and good guy la!Kau ani make sure your facts man!
From: Golf nuts
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-11 GMT: 10:34:47
To: PaMuDa GoLf TeMpAtAn
Pamuda,
I setuju entirely.If you are over 30,what is your tujuan to go sea games?Cari pengalaman coz you not gonna win man!Cari amoi maybe lah!Sedar diri la your cari pengalaman days over man.Be a gentleman give junior like Young tet wee a chance.They are the future of Brunei golf la.You apa jua jalan pun susah cari amoi lagi malam manakan main lagi.Sedarkan diri la uncle uncle.If you are over 30 tarik diri la!have the decency to do it without being ask!

I harap BDGA and MINISTRY of SPORT reading this.Look we not ganna win a medal not even Seruji so we go for pengalaman let the Junior go cari pengalaman not the uncle uncle tua lagi!

Sukan golf maju ke depan untuk negara!


From: Golf nuts
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-11 GMT: 09:13:28
To: seruji
you cant full anyone this time.
From:
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-11 GMT: 05:59:26
To: PaMuDa GoLf TeMpAtAn
layan saja.

From:
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-11 GMT: 02:12:37
To: pemain golf awam
I want see new players for SEAGAME who are younger then the OrAnG TuA TaK SaDaRkAn dIrI
From: PaMuDa GoLf TeMpAtAn
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-10 GMT: 16:24:54
To: hahaha
apa lah yang awak kata kan ni, pelahan lahan menaip hurup atu, faham jua orang kan baca wang. Kami monitor ni, reeeelex, seruji atu inda kana pilih tu. Jangan watir. Masanya kan mengada ngada akan tamat sudah. Sabar.....
From: cikgu tini
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-10 GMT: 16:19:16
To: pemain golf awam
hah..... list yang kau bari ke kementirian hari atu kau yang pilih kan. cuda lain sekarang lapas di penaga , baru doa hari main sudah main labih dari handicap mu. SEAGAME ani kalau nada orang bloeh maintain 3 over dalam 4 hari berlawan, jangan tah dulu kan ikut. Kanak kanak dari negeri lain ketawakan saja. Membari malu saja karang orang brunei.
From: hahaha
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-10 GMT: 12:14:32
To: good site
you are such an asshole, are you scared to read comments about seruji that you put a different article ? good site tah karang. get of this page. Kalau kali ni seruji ,kan mengelak critic !

From: anak binatang
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-10 GMT: 05:17:45
To: YB
Please do that for the fellow golfers in Brunei, he is involve with to much into this game just for himself. He pay $12 a year to BDGA for the last how many years. I can be a grandfather to him by now. My son, grandson are also paying $12 a year to BDGA, much longer then him. Why was there no news letter been issued for the public . Self interest ! Do you really think no one else can be better then you...... Because of you change on the flight paring with high handicapers i.e so you can say what ruling you give,you pinalise good players so your advantage. This is why the genuine golfers do not want to support tournements organised by you and your colleges. We as chinese golfers are very dispointed on how you now. Before you can approach us like a god son asking to sponsor green fee for tournements, now you are kambang ah. Dont try to over do it. You are not the ruler of golf, You are the ruler of greed and cooraption.
From: ahkok
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-10 GMT: 01:16:40
To: pemain golf awam
saja sokong dengan comment kita
From: AP PMGC
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-09 GMT: 16:17:52
To: seruji
ji, kenapa di pantai mentiri kau inda buat perlawan golf sama aziz kassim? sekajap atu kau sama si aziz committe kan. nada pun ada perlawanan di pantai selama lama ani yang boleh kami ingat sebagai ahli PMGC. Tebuat acara luar, pandai kau kan begaya sekadar kan masuk ke berita brunei. come on lah ji, bukan pasal dengki, pasal hak ahli Pantai, nada kamu paduli. sagai apatah kamu jadi committe kalau klub mu sendiri inda kau usahakan. aziz kassim sama kau ani ada sijil menjadi tournement director kah. kalau ada, tunjukan tah. kalau sekadar banyak main, inda semestinya kamu layak jadi menjadi tournement director. penganjur barangkali lah. saya mau awak mengambil ujian golf rules sama 5 orang lain yang di Brunei, liat apa tau kamu dua dalam ruling golf.
From: pemain golf awam
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-09 GMT: 12:28:56
To: rules official
Jangan seorang saja kan mata matai seruji atau. Aku mau jau lihat skill kg nya atu.
From: YB
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-09 GMT: 04:17:32
To: iron man
aku jadi refferre yoh. Bagi tau saja bila
From: rules official
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-09 GMT: 02:02:23
To: apek longsing wo.
hai seluri,

kalau mau tunjuk handal ku cabar kau main one by one, any course anytime. berani tah karang. takut kali eh.
From: iron man
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-05 GMT: 07:05:11
To: mangsa seruji
haiya lu pun mangsa seluji ooo???olang macm kita ini memang slalu orng bikin bodoh kah?itu seluji sulah nampak dia punya bodoh tidak tahu malu ini seagame pun dia mau ikut... itu dua tahun lepas ada dalam itu borneo bullitin cakap mau muka balu main golf..sikalang ini seluji punya muka pun masuk ini seagames kah...gua punya anjing pun pandai malu woo....susah lah ini macm....kalau ini macm gua tidak mau main golf lah,lu seluji ambil lah ini golf main sama gua punya nenek supaya senang lu tipu....
From: apek longsing wo.
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-05 GMT: 01:39:05
To: peminat golf
Dari dulu sudah akalnya itu. kenapa tah seruji pakai mercedes,atau pun bmw. kan begayalah.bukan lagi atu. sanggup pilih kereta dua macam ani supaya dapat main mercedes open sama bmw open. Sudah manang , belayar.sekadar kan belayar tu. cemana cara nya kan memiliki kereta atu, china yang minta tolong dengannya berunding. 'aku usahakan permintaan kau, kau beri apa yang aku mau'!Lebih kurang lah macam atu lah tu rundingannya. Sejak bila pegawai rendah dapat memiliki kereta mewah ? Kunchunya haji hamdani dari pencegah rasuah lagi inda mampu, basar gaji tu dari seruji.Esok lusa, lexus pun di daftarkan dalam namanya. dapat ikut lexus kan.
From: mangsa seruji
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-04 GMT: 18:12:29
To: The golf observer
Yang sebenarnya, balum ada yang layak di antar ke sukan sea ani. Pebaik tua kah ,muda kah. Yang banarnya kalau pemain ketani INDA ADA insentive training dan dicipline, macam mana kami kan dapat pingat. Ani, seruji..... kau boleh antar nama nama pemain yang kau pilih sesuka hati. Apa kedudukan mu dalam persetuan yang boleh membuktikan awak memilih secara professional ? Awak antar nama kawan kawan dan tidak melupakan saudara yang awak rapat yang mana 3 antara muka diorang ani tidak pernah kami nampak ikut dalam pertanding golf di Brunei tahun ini. Kamu semua inda layak mewakili Brunei langsung. Seruji...... awak ke malaysia di kenali sebagai Captian Pantai, orang di sana melayan awak macam tetamu khas kerana di kenali "orang Brunei". Sesudah mereka datang ke Brunei, awak tidak berdiplomasi untuk melayan mereka yang datang dari seberang laut. Namun yang demikian, salah satu daripadanya kenapa awak memalukan Bangsa adalah sebab awak mengambil kesempatan dari orang dan melupakan orang yang berbudi dengan awak.Ceddy pun inda mau di bayar. Kan banja si jantung hati, mampu.Sampai hati awak buat ceddy macam itu. Kita amat sakit hati dengan perbuatan awak tentang persukanan golf di Brunei. Awak sanggup membodohkan orang dalam ruling asalkan awak tidak di denda dalam markah awak,pasal itu awak sanggup menjadi Tournement Director, awak menukar sistem hadiah yang sudah disetujui oleh committe supaya awak boleh membolot hadiah cash money. Apa tah lagi SEAGAME...... awak hendak memilih diri sendiri untuk membawa balik pingat untuk Brunei! Tantu pulang awak mengakui yang awak sanggup membohong dan melanggar peratuan Jabatan Persukanan Brunei,secara memilih orang yang awak biasa berjoli kalau keluar negeri. Pingat TIDAK ada dalam pemikiran kamu.Bersiok siokan ada kali awang seruji.YOU ARE SELFISH. Inda tau malu
From: T. yang kau sukai
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-04 GMT: 06:43:58
To: Ibrahim Jujur
Aku setuju arah mu brahim. Perasaanya iatah terbaik. Muntah ku mendangar. Undang undang golf suka sukanya menukar. Macam tah ia tau banar. Bagi pihak kementerian ada baiknya di blacklist dan di tukar pemain yang mewakili negara 2 kali inda pandai manang. Cuai namanya tu. Manakan manang membawa kambang gannya. Stop tah menghantar pemain tua atu. Macam hero hindustan tapi kosong. Kalau mau banar adakan pemilihan semula.
From: peminat golf
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-04 GMT: 05:57:41
To: Ibrahim Jujur
Beside Seruji.. sapakan lagi yang dalam team nya itu bah? This is a very surprising situation you made such statement...For some reason I have to agree with you.. ramai lagi tah yang "qualify" untok wakil Brunei..If you were the person in charge of the selection; whom do you select?


From: The golf observer
  Reply to this Message!

Title: Seruji Unprofessional sportsman Date: 2007-07-04 GMT: 03:41:13
To: Seruji Setia
Seruji..... kau ani banar tah luan temaha. Selection untuk SEAGAME pun kau kan mengatur ! Siapa kan kau ani. You are nobody bah.....Standard mau atau dalam segi permainan golf cuma bagus di sini. Luar negeri kau tah yang memalukan nama BRUNEI. Mentang mentang baik main mu di Brunei, kau pikir kau saja yang pemandai dalam pentabiran golf kah. Kau kan belayar secara percuma saja. Satu medal pun balum pernah kau capai ...... Kenapa notis dikeluarkan sekarang sahaja! Kau suruh si Francis keluarkan last minute kan..... Jadi orang lain yang ada lebih bakat inda tau, oleh kerana itu, inda sampat orang lain memohon kebenaran untuk menyertai selection ani,dan kau sama kawan mu di pilih. kan belayar free.... tau jua kami deh! Kau double standard, low class. Pegawai imegresin kunun, baik lagi pengarah mu. Tunggu kau pencen. Kambang mu atau tahan sampai mana..... Kenapa selection di PMGC sama PGC sahaja. Kenapa inda di padang golf yang lain ? SEAGAME tahun ani menyediakan padang golf yang serupa kan? Inda jua kali ah. RBA,RBGCC,Empire kenapa inda pakai untuk pemilihan ani. BDGA inda mau bayarkan kah ? kalau atau alasan BDGA, kenapa inda buat di SGCC sabah sama MGC sarawak. Inda jua bayar tu. Pandang lagi susah. Pasal kau ganya ada kelebihan di sana kan. Kenapa hari yang di pilih hari cuti kerajaan saja. Orang yang keraja suwasta macam mana wang. Ternyata kau pentingkan diri sendiri. Kamu inda layak mewakilan Brunei pasal kamu atu inda tua dan inda pandai bawa diri sebagai orang Brunei yang beraja dan beradat. Kan bekambang sama continjen lain, belayar free, kan shopping dalam activi peribadi saja yang kamu fikirkan. We will report about you. You are not a genuine golfer. Layak kau ikut senior golf saja wang, dapat kau berlayar masih. Rugi kerajaan membayar kan kau, you are not credible to bring my countries name up to the sports world.
From: Ibrahim Jujur
  Reply to this Message!

    This is Page 1... Go to Page :
1.