Bruclass Homepage... Job Vacancies/Wanted... Miscellaneous Items for Sale... Vehicle Classified Ads Auction... Properties for Sale/Rent... Bruclass
Interest Groups
Brunei Best Auction Site

Brunei Best Fishing Store..click here.
Go to
Interest Group
Main Page
Disclaimer: Bruclass.com or any of its associated companies would not be held responsible for the contents of this site. The contents are submitted "live" by users and therefore would not permit proper editing. bruclass.com reserve the rights to edit or remove ads.


INTEREST GROUP MESSAGE BOARD

Golf
New Topic
Submit Message Here

Go back to main page of
Golf
Title: Trouble at PMGC Date: 2007-06-28 GMT: 02:12:32
To: A Idris
uiiiiiii awg idris, lum ku kan makan duit or ngampu duit urg ani, duit ku pun lum habis makan bukan ku nda keraja, adakan nampak ku on malai side, aku nie cuma meliat dari sudut lain, i mean cara nya membangunkan pantai atu, iatah kali nie baca lu, that is why kataku mun banar dato malai atu kan merusak kan pmgc atu baik tah bertindak nyanta...jgn kerana se ekor nyamuk kelabu hangus, dan lagi satu yg banar bah sal manager n pekerja sana tu, i seldom see them around, so salah kan menagur cara ani, sedangkan duit members bah tu pakai membayar kemudahan disana tu...so harap jelas, i just proud what dato try to do untuk mencantikan dan memberi bnyk kemudahan sana. SO awg idris kasar2 ani, apa2 ni baca lu...suprise ku ah.Thanks
From: hmmm
  Reply to this Message!

Title: TroubleatPMGC Date: 2007-06-26 GMT: 03:54:17
To: Fellow golfers
Malai, you are in trouble.Very big trouble. The amount of pressure and treatment that you do to your committee is not in control any long. We all know what you and yaakub are doing. We have been members of PMGC before you even started being greedy in life during those days. $o we know your nature.
From: Fuchao
  Reply to this Message!

Title: Trouble at PMGC Date: 2007-06-23 GMT: 01:51:29
To: hmm
oi awang hmm, kalau kan mengampu Dato Malai, jangan ucapkan pasal manager. Kalau kan mengampu ,aga orang kaya kaya, Dato Malai apa ada. Yatah usin Pantai atu tah kan ia ambil, bagi bagi, maklum lah "ampit-ampiti" , Dato Yakub atu orang kanan yo. Jadi jangan kau yang di bodohkan talur.
From: A Idris
  Reply to this Message!

Title: Trouble at PMGC Date: 2007-06-09 GMT: 03:00:59
To: Abang Jamil
Astaga bawa ngucap eyh ngucap urg gila ani, kan tnya jua ah ada sudah bukti kah yg Dato malai ani ngabis kan duit pantai atu, i m not on sapa2 punya side p kan nganya hal nya urg kitani nie suka bah ada perasaan hasad dengki dan suk a fitnah mefitnah sesama sendiri. P mun kira nya banar Dato malai ani catu baik tah kitani sebagai alhi disana atu fikirkan untuk kebaikan PMGC jua.P as i knw Dato malai ani very open person plang, maybe ia fikirkan pasal kebajikan PMGC atu. But i heard staff sana tu pemalas hantap especialy yg Management nya ah,apa kan tu Deputy manager kah atu manager kedia atu,asal ku sana nda ku pernah meliat batang hidung nya...Nasib tah sudah Kejadian PMGC atu.
From: hmm
  Reply to this Message!

Title: Trouble at PMGC Date: 2007-06-09 GMT: 02:58:57
To: Abang Jamil
Astaga bawa ngucap eyh ngucap urg gila ani, kan tnya jua ah ada sudah bukti kah yg Dato malai ani ngabis kan duit pantai atu, i m not on sapa2 punya side p kan nganya hal nya urg kitani nie suka bah ada perasaan hasad dengki dan suk a fitnah mefitnah sesama sendiri. P mun kira nya banar Dato malai ani catu baik tah kitani sebagai alhi disana atu fikirkan untuk kebaikan PMGC jua.P as i knw Dato malai ani very open person plang, maybe ia fikirkan pasal kebajikan PMGC atu. But i heard staff sana tu pemalas hantap especialy yg Management nya ah,apa kan tu Deputy manager kah atu manager kedia atu,asal ku sana nda ku pernah meliat batang hidung nya...Nasib tah sudah Kejadian PMGC atu.
From: hmm
  Reply to this Message!

Title: Trouble at PMGC Date: 2007-06-09 GMT: 02:58:25
To: Abang Jamil
Astaga bawa ngucap eyh ngucap urg gila ani, kan tnya jua ah ada sudah bukti kah yg Dato malai ani ngabis kan duit pantai atu, i m not on sapa2 punya side p kan nganya hal nya urg kitani nie suka bah ada perasaan hasad dengki dan suk a fitnah mefitnah sesama sendiri. P mun kira nya banar Dato malai ani catu baik tah kitani sebagai alhi disana atu fikirkan untuk kebaikan PMGC jua.P as i knw Dato malai ani very open person plang, maybe ia fikirkan pasal kebajikan PMGC atu. But i heard staff sana tu pemalas hantap especialy yg Management nya ah,apa kan tu Deputy manager kah atu manager kedia atu,asal ku sana nda ku pernah meliat batang hidung nya...Nasib tah sudah Kejadian PMGC atu.
From: hmm
  Reply to this Message!

Title: Trouble at PMGC Date: 2007-05-16 GMT: 08:14:39
To: Dato Malia
Gila sudah kah. Balum apa apa sudah fikir pantai mentiri biskita punya. Astgapar dulu wang. Usin ahli tu, bukan kan suka suka hati kan pakai harata pantai atu. Sadar sikit.
From: Abang Jamil
  Reply to this Message!

Title: Trouble at PMGC Date: 2007-05-16 GMT: 08:09:38
To: Dato Malia

From:
  Reply to this Message!

Title: Trouble at PMGC Date: 2007-03-19 GMT: 04:14:18
To: Gua-Lau-Eh
Put back the genuine men with a experience chairman .Im still paying.
From:
  Reply to this Message!

Title: Trouble at PMGC Date: 2007-03-07 GMT: 00:52:26
To: Aiya
Hey PMGC Committee, focus on your task of improving the fairways, etc for which we elect you to do. Don't wash your dirty linen in public!
Gua-Lau Eh
From: Gua-Lau-Eh
  Reply to this Message!

Title: Trouble at PMGC Date: 2007-03-06 GMT: 08:44:02
To: Golf man
These people, who called themselves adults, behaves like children ! And they are entrusted to run PMGC for goodness sake ! Dissolve the whole blooming committee I say !!
From: Aiya
  Reply to this Message!

Title: Trouble at PMGC Date: 2007-03-06 GMT: 06:44:18
To:
Did anyone of you read the Borneo Bulletin today? There is a call for an EGM to release the Chairman of his duty. Wow! How is that possible? I heard that there are a lot of in-fighting within the commitee. How can a club function when its board fights???
From: Golf man
  Reply to this Message!

    This is Page 1... Go to Page :
1.