Bruclass Homepage... Job Vacancies/Wanted... Miscellaneous Items for Sale... Vehicle Classified Ads Auction... Properties for Sale/Rent... Bruclass
Interest Groups
Brunei Best Auction Site

Brunei Best Fishing Store..click here.
Go to
Interest Group
Main Page
Disclaimer: Bruclass.com or any of its associated companies would not be held responsible for the contents of this site. The contents are submitted "live" by users and therefore would not permit proper editing. bruclass.com reserve the rights to edit or remove ads.


INTEREST GROUP MESSAGE BOARD

Golf
New Topic
Submit Message Here

Go back to main page of
Golf
Title: B.M.W GOLF TOURNAMENT Date: 2007-11-23 GMT: 08:07:38
To: JUSTIN ROSE
na kita tau duit nya so inda dapat kitani larang tu n bukan ia tamak kan menang tu Adang tah buat comen ani kalo kita berani jumpa c seruji cakap arah nya mcm atu saja sal c seruji atu msh taraf amateur so ia blh ikut apa saja tournment di brunei or d luar negari kalo ia taraf pro bru ia inda dapat ikut n bru ia stop tu..jgn kita salah fahan ani bukan sebelah siapa2 okay...jgn marah..okay tu
From:
  Reply to this Message!

Title: B.M.W GOLF TOURNAMENT Date: 2007-11-20 GMT: 06:07:18
To:
BNR PLG DUITNYA..p apa salah nya bgi saja peluang bah..memang plg ia b usin.,.p hairan terbuat amatuer..nda tia bagus main..klu sdh bagus a2 tunjuk kan tia..mana tia..?

nda tau lah mcmana g..adang luan tamak ane..so bukan kan ngatakan..p mbgi peluang kpd pmain yg lain..
From: JUSTIN ROSE
  Reply to this Message!

Title: B.M.W GOLF TOURNAMENT Date: 2007-11-20 GMT: 05:56:49
To: JUSTIN ROSE
Adang tah buat comen sama orang ani..aku ani bukan sebelah siapa2 what my suggestion u all jumpa seruji cakap arah nya jgn tah ikut kalo tournament di brunei k pasal ia ikut duit nya sendiri membayar siapa boleh larang kecauli ia pro sudah bru ia inda dapt ikut yang amateur punya tournament..selagi ia masih taraf amateur c seruji atu masih eligble to join apa saja golf tournment di brunei ani and kalo usin kitani bru dapt kitani larang ia ikut. Atu saja comen ku n jgn salah faham dan jgn marah..
From:
  Reply to this Message!

Title: B.M.W GOLF TOURNAMENT Date: 2007-11-20 GMT: 05:37:01
To: undertaker
to undertaker..sebenarnya bukan ku kan nyalah kan seruji p aku ckp tournament d brunei ane nda tantu..p klu bleh lah..jgnth seruji a2 main ikut tournament d brunei ane..kan ko[undertaker]nyatakn ia yg da best..so ikut saja tournament d luar negeri..bagi tia peluang a2 arah org lain..g pun aku tau 46 points a2 dari borneo bulletin..

bukan plg kan memburuk2 kan seruji ane..p d harap seruji bgi tah peluang golfer2 d brunei ane..

dan good luck nanti on ur sea game d thailand ane..liat kan cia arah kami ane f u no 1 d brunei..

kepada undertaker..jgn salah paham ah..baca lurus2..jgn kan antam saja!!!
From: JUSTIN ROSE
  Reply to this Message!

Title: B.M.W GOLF TOURNAMENT Date: 2007-11-20 GMT: 01:07:22
To: undertaker
Sadang tah u ani kan coment pasal orang, seruji saaaja, masa buat pilihan SEAGame, waktu,hari dan tampat buat pemilihan , iaaaaa jau, macam u awang undertaker, rumah mu, tau jua luah luah nya kan, orang lain memang inda tau kan, cuba u sama seruji atu ke rumah orang lain, balum jua biasa mana luah nya. Pilih tampat yang ia biasa, memang lah ia boleh perform baik. Cuba tampat lain ? Lah sekadar Miri atu pun, sanang tu. Ni di Thailand ani karang, apa u kan coment............ Kalau seruji main, lagi baik orang lain jangan main. Iaaa jua main, ia jua tournament director, ia jua mengatur hadiah, padang licak pun nada ruling.Orang lain terkuis kuis, inda jua DQ, MANANG LAGI, gila kali ahhhhhhh. Apa lah u undertaker, bawa tia seruji main tampat lain lah. Suruh main jauh jauh. Kami mau main, berlawan secara adil da lurus. Bukan cara seruji mengatur perlawan golf di sini lah.
From: overtaker
  Reply to this Message!

Title: B.M.W GOLF TOURNAMENT Date: 2007-11-19 GMT: 14:05:42
To:
Kenapa kan, inda boleh tanya kah, betanya bah

From:
  Reply to this Message!

Title: B.M.W GOLF TOURNAMENT Date: 2007-11-19 GMT: 02:40:31
To: JUSTIN ROSE
Justin Rose..kenapa marah sal seruji menang atu benar pulang system stableport atu organiser punya tau kenapa kita inda bagi tau bisdia organiser ari atu..aku ani inda sebelah siapa2 cuma comment saja k jgn marah....
From:
  Reply to this Message!

Title: B.M.W GOLF TOURNAMENT Date: 2007-11-17 GMT: 02:41:35
To: JUSTIN ROSE
Seruji tu inda taulah..tapi sapakan yang lebih layak manang golf tournament tu? Tia bagus main tia menang kan? Lurus kita bilang 46 point tu? Heran juga ya?
From: undertaker
  Reply to this Message!

Title: B.M.W GOLF TOURNAMENT Date: 2007-11-16 GMT: 03:58:31
To: ALL GOLFERS
ANY WAY CONGRATES TO SERUJI WHOSE WIN ON B.M.W GOLF TOURNAMENT..BUT Y SERUJI WIN THAT TOURNAMENT??IN SYSTEM THAT B.M.W PUNYA RULES..THEY USED STABLEFORD SYSTEM?Y OVERALL?BYK ORG HAIRAN..SAPA YG PATUT MENANG? BRANG X THE LADIES X MNG YG 46 POINTS AH?HAHAHA..BGI MALU 2 EH... CAN U ALL GIVE ME A REASON? NAPA BLEH GOLF PUNYA TOURNAMENT IN BRUNEI ALWAYS LIKE THIS? PLS.....
From: JUSTIN ROSE
  Reply to this Message!

    This is Page 1... Go to Page :
1.